Uçum fikir değiştirdi: Gelecek Fenerbahçe’nindir artık

Siyaset ve huhukla ilgili yaptığı açıklamalarla tartışma yaratan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Fenerbahçe paylaşımında fikrini değiştirdi.

Fenerbahçe’nin kongresi öncesinde Ali Koç’un adaylığına tepki gösterip “Bu kadar egosunu Fenerbahçe’nin önünde tutan, Fenerbahçe’yi araçsallaştıran bir başkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiştir… Ali Koç Fenerbahçe şampiyon olamasın diye mi başkan oluyor” diyen Uçum bu defa farklı bir açıklama yaptı.

Ali Koç’un 3. defa Fenerbahçe Başkanı seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mehmet Uçum, şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe’mize yeniden Başkan seçilen Ali Koç ve ekibini kutluyorum. Fenerbahçe’mizin büyüklüğünü bir kez daha tüm camia ve Türkiye nezdinde hatırlatmak konusunda, adaylığıyla çok büyük katkı yapan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına da ne kadar teşekkür etsek azdır. Sonuçta bu yarış Fenerbahçe’nin yeniden yükselişi için büyük bir hamle oldu. Yaşasın Büyük Fenerbahçe Gelecek Fenerbahçe’nindir artık Fenerbahçe içinde sarsılmaz ve kararlı bir beraberlik olacaktır.”

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx