Son Günlerde Merak Edilen Burak Bekiroğlu Kimdir? Niçin Bu Kadar Gündemde?

Burak Bekiroğlu Niçin Bu Kadar Gündemde?
Ankara’da, 30 Aralık 2022 günü düzenlenen suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, ölüm tehditlerinin sürdüğü belirterek, tehditlerde bulunan Burak Bekiroğlu hakkında neden işlem yapılmadığı sordu.

Burak Bekiroğlu, suikastle öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i etiketleyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ Bak sakın ama sakın diyorum, seni uyarıyorum. Senin çok sevdiğin (hadi avukatlarına git hodri meydan) Fetulah Gülen’in İstişare Kurulu Üyesi olan Mustafa Özcan talimatıyla suikast düzenlenen Sinan Ateş’e yönelik bu eylemin kimler ve neden gerçekleştirildiğini bilmene rağmen işi mecrasından çıkartmaya yönelik çalışma yaparak olayı Ülkü Ocaklarına ve Milliyetçi Hareket Partisine teşmil etmeye kalkmanı kabul etmiyorum. Sana geçit yok Estetikli. O golü tüm aptallara atarsın ama bana atamazsın” ifadelerini kullandı.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya çağrıda bulundu. Burak Bekiroğlu’nun kendisini hedef göstererek tehdit içerikli açıklamalarda bulunduğunu kaydeden Ayşe Ateş, “Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim! Burak Bekiroğlu olaydan yeni haberdar olan vatandaşlarımıza karşı “Ben ne dedim ki Ayşe Ateş benimle ilgili paylaşım yaptı?” fotoğrafı vermek için sildiğin bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok. Bu saatten sonra kimi nereye gömeceğini bu ülkenin şerefli savcılarına anlatırsın. Sayın Bakanlarım dikkatinize sunuyorum Burak Bekiroğlu isimli şahıs, kamuoyuna, Ankara’nın göbeğinde güpegündüz işlenen bu menfur cinayetin emrini kimlerin verdiğini isim isim sayıyor. Beni hedef göstererek tehdit içerikli açıklamalarda bulunuyor.

Burak Bekiroğlu Kimdir? Neden Gündemde?
Benim ve eşim Sinan Ateş’in FETÖ’cü olduğu iftirasını atıyor. Eşim Sinan Ateş’in daha önce cinayete azmettirdiği iftirasına ilişkin imalarda bulunuyor. Neden bu paylaşımları ihbar kabul edilip ifadeye çağrılmıyor, neden elindeki bilgi ve belgeler istenmiyor, tanık statüsünde dinlenmiyor? İmalı paylaşımlardan, hakaretlerden, iftiralardan yorulduk, tükendik! Her an öldürülme tedirginliğiyle yaşamaktan bıktık! Artık bunlara “Dur!” deyin. Size yalvarıyorum: Bu ülkede ikinci bir “Kırmızı Pazartesi” yaşanmasına izin vermeyin. Çocuklarımı yetim bırakmayın” ifadelerini kullandı.

Burak Bekiroğlu Kimdir, Kaç Yaşında?
Sosyal medyada ülke gündemiyle ilgili paylaşımlarıyla dikkat çeken Avukat Burak Bekiroğlu, özellikle terör örgütü FETÖ’ye karşı yürüttüğü mücadelelerle öne çıkıyor. MHP’ye yakınlığıyla bilinen Burak Bekiroğlu aynı zamanda Cumhur İttifakı destekçisidir. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi olan Bekiroğlu, Cumhur İttifakı destekçisi açıklamalarıyla biliniyor. Mesleği Avukat olan Burak Bekiroğlu, 47 yaşındadır ve aslen Ankaralıdır. Seyhan Bekiroğlu ile evli olan Burak Bekiroğlu’nun Melisa isminde bir çocuğu vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx