MasterChef Türkiye’de duygusal anlar: Hikayesiyle yürekleri dağladı…

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, izleyicileriyle buluştu.

Yeni sezona başlayan MasterChef Türkiye’de Mersin’den gelen Sena izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Hikayesi ile gözyaşlarına boğan Sena yemeğini bitirdiğinde somonun narenciye sosunu arabada unuttuğunu son anda fark etti.

Hikayesiyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı: Annemi ben ölü buldum…

Bu hata sonrası gözyaşlarına boğulan Sena’nın yemeği yetişmedi.

Daha sonra hayatından bahseden Sena, annesinin ölüm anını anlatı.

Talihsiz yarışmacı şunları söyledi:

“Beraber uyuyorduk öldüğünde. Annemi ben ölü buldum. Kimse yoktu yanımda ablam, babam yoktu şehir dışındaydılar. Sabah yumurta haşlamak için uyanmıştım, kahvaltı hazırlayacaktım. Haşlanmış yumurtayı çok severdi annem. Kalktığımda yüzü kapalıydı. Hiç o şekilde düşünmedim, daha sonra yüzünü açtığımda öldüğünü fark ettim. 9 yaşında bir çocuksunuz annenizin öldüğünü biliyorsunuz ama öldü diyemiyorsunuz. Bir şey oldu kurtaralım diyorsunuz. Yani bu benim için çok travmatik bir süreçti. Çok zor atlattım iyi ki ablam yanımdaydı. Babam da annemle beraber zaten öldü.

“Ellerim nasır tuttu tahta kaşık kullanmaktan”

Bu hayatta bu zamana kolay gelmedik. Tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Ellerim nasır tuttu tahta kaşık kullanmaktan. Çırpma teli ile bir şeyler çırpmaktan. Zor süreçlerden geçtik yani ve en çok da annemin için kızıyla gurur duymasını istiyorum. Ve onu başaracağım şefim.”

“Üvey annem vardı ve biz evden ayrılmak zorunda kaldık”

Somer Şef’in “Babam öldü derken ruhsal olarak diyorsun galiba?” sorusuna ise Sena, “Evet ruhsal olarak öldü şefim evlendi çünkü, evlendikten sonra üvey annem vardı. Ve biz evden ayrılmak durumunda kaldık. Çok ağır sıkıntılar sorunlar yaşadık. Hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmadı bu hayatta. Ama ben hep hayal ettiğimiz gibi çiziyorum bu hayatı” diyerek yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx