Fenerbahçe taraftarından Aziz Yıldırım tezahüratı! Ali Koç’a hem destek hem protesto

İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Portekizli teknik direktör için Kadıköy’de bir imza töreni düzenledi.

Şükrü Saracoğlu Stadyumu’na gelen taraftarların bazılarının tezahüratları ön plana çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un seçimdeki rakibi Aziz Yıldırım için bazı taraftarların organizasyon öncesi tezahüratları gözlemlendi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Jose Mourinho ile sahneye geldiği anlarda Aziz Yıldırım için tezahüratlar yeniden başladı. Öte yandan bazı taraftarların, Ali Koç’u konuşurken ıslıkladığı görüldü.

Jose Mourinho’nun imza törenine gelen diğer taraftarlar, Aziz Yıldırım lehine yapılan tezahüratlara karşılık verdi. Zaman zaman Ali Koç lehine tezahüratlar yapıldı. Aziz Yıldırım lehine tezahürat yapanlara da tepki gösterildiği gözlemlendi.

“DÜNYA MARKASI BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ VAR”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho’nun imza töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Kurulduğumuzdan bu yana uzun yıllar maçlarımızı oynadığımız mabedimizde bu tarihi güne hoş geldiniz. Bugün kulübümüz adına çok önemli, çok kıymetli, tarihi bir adımı camiamızla birlikte adım atıyoruz. İnşallah Allah sonunu hayırlı getirir. Teknik Direktörümüz Mourinho’ya hepiniz adına, milyonlarca Fenerbahçeli adına, dünyayı sarsan bu büyüklüğe, bu eşsizliğe hoş geldin diyorum. Kendisi tartışmasız yaşayan, hayatta olmayan tüm hocalar adına dünya tarihinin gördüğü en iyi ilk 5 hocadan bir tanesi. Fenerbahçe’mizin geleceği için, Fenerbahçe’mizin şampiyonlukları için bizi tercih etmiştir. Kendisi dünyanın en büyük kulüplerinde 4 kez ‘Yılın Teknik Direktörü’ ödülünü kazanmış, ulusal ve uluslararası kulvarda 27 kupa kazanmış. Dünyada UEFA Kupası’nı 3 kez kaldırmış hoca olmuş ve adını dünya futboluna yazdırmış, dünya markası olmuş bir teknik direktörümüz vardır. Bugün attığımız bu imza Fenerbahçe’yi taşımak istediğimiz seviyenin yer almayı hedeflediğimiz kulvarların müjdesidir. Başka kulüplerdeki, başka liglerdeki winner hoca konumunu burada da gösterecektir.”

“KAFALARINA GÖRE TRANSFER YAPMASINLAR”

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, bugün Frankfurt’ta Fenerbahçeli kongre üyeleri ile buluşmuştu. Ali Koç ve yönetimine seslenen Aziz Yıldırım şu sözleri dile getirmişti:

“Onları uyarıyorum. Kafalarına göre oyuncu transferi yapmasınlar. Seçimi biz kazanırsak hocanın dışında eğer futbolcu alırlarsa onlarla çalışmayacağım. Haberleri olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx