Bitcoin Boğasından Anlamlı ‘Terminatör’ Mesajı!

Lider kripto para son günlerde dar alanda hareket ediyor. Bazı analistler sert düşüş beklerken bazıları kuzeyi işaret ediyor. Bu belirsizliğin ortasında Bitcoin maximalisti Michael Saylor, Terminatör filmiyle ilgili bir BTC mesajı yayınladı. Saylor, efsanevi Terminatör filmindeki bir sahneye atıf yaparak kripto topluluğuna önemli bir mesaj gönderdi.

Topluluğa ‘Terminatör’lü Bitcoin çağrısı!

Michael Saylor, 2020 yılının Ağustos ayında düzenli olarak BTC satın almaya başladığında MicroStrategy tarafından alınan mevcut Bitcoin rotasını başlatan kişiydi. Birkaç yıl önce, şirketin Bitcoin stratejisine odaklanmak için CEO’luk görevinden istifa etti. Saylor, günde birkaç kez X platformunda BTC topluluğuna kısa bir mesaj paylaşıyor. Dahası, bunu yapay zekanın oluşturduğu bir görselle birlikte yayınlıyor. Bu seferki mesajı James Cameron tarafından yönetilen orijinal Terminatör filmleri ve özellikle Sarah Connor karakteriyle ilgiliydi.

Saylor, bir AI uygulamasının oluşturduğu Sarah Connor’a benzeyen genç bir kadının resmini yayınladı. Atletinin üzerinde bir Bitcoin maskotu ve ilk Terminatör filminde Kyle Reese’in 2029’daki John Connor’dan kendisine aktardığı ünlü “Kader yok” cümlesi var. Saylor, Bitcoin topluluğunu BTC ile kendi geleceklerini yaratmaya çağırıyor.

Son zamanlarda Saylor, lider kripto para biriminin “iyi haberlerini” mümkün olduğunca çok kişiye göndermeye çalışıyor. Böylece, günlük Bitcoin mesajlarıyla kripto topluluğunu canlı tutmayı ve heyecanı artırmayı amaçlıyor. Yakın zamanda yaptığı bir paylaşımda Saylor, Anneler Günü’nden bahsederek Bitcoin’cileri gidip annelerine BTC’den bahsetmeye çağırdı.

Robert Kiyosaki’den önemli BTC paylaşımı

Bir başka ünlü Bitcoin savunucusu, “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla BTC’yi onayladı. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Kiyosaki sık sık kriz kehanetlerinde bulunuyor. Bundan korunmaları için yatırımcıları altın, gümüş ve Bitcoin almaya çağırıyor. Kiyosaki, son paylaşımlarında BRICS’in yakın gelecekte altın destekli bir kripto para birimi başlatacağına dair söylentiler yayılmaya devam ettiği için ABD dolarının büyük bir çöküşle karşı karşıya olduğunu ileri sürüyor.

Kiyosaki, bunun gerçekleşmesi halinde, büyük miktarlarda (milyarlarca!) ABD dolarının ABD’ye geri akmaya başlayacağını söylüyor. Dolayısıyla bunun da doların değerini şu anda olduğundan daha da düşüreceğini belirtiyor. Yazar ve yatırımcı, ABD dolarının çökmek zorunda olduğuna iddia ediyor. Bu nedenle, takipçilerinin kendilerini bu USD çöküşünden korumaları için önlem almaya çağırıyor. Önerdiği önlem ise için Bitcoin, altın ve gümüş satın almaları. Kiyosaki, ABD ekonomisinin ve doların yakında çökmesini bekleyen tahminleriyle ünlü. Bununla birlikte X’teki pek çok kişi onlara dikkat etmeyi çoktan bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx