Eşref Rüya gerçek mi, yaşanmış hikaye mi?

Eşref Rüya Dizisi Yakında Başlıyor: İşte Detaylar!

Kanal D’nin heyecanla beklenen dizisi Eşref Rüya için geri sayım başladı. Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, Nisan adındaki bir müzisyeni canlandıracak. Peki, Eşref Rüya gerçek mi, yoksa tamamen kurgu mu?

EŞREF RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Yeraltı dünyasının en güçlü isimlerinden biri olan Eşref Tek, geçmişiyle yüzleşirken beklenmedik bir olayla karşılaşır. Özgürlüğünü elde ettikten sonra hayalini kurduğu şey, onu beklenmedik bir yol ayırımına götürecektir.

Diğer tarafta, hayallerinden vazgeçmeyen genç müzisyen Nisan, hayallerine ulaşabilmek adına büyük fedakarlıklar yapmak zorunda kalır. Eşref’in işlettiği otelde sahne almaya başlamasıyla, ikilinin yolları kesişir ve farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir girdaba sürüklenirler.

Güç savaşlarının hüküm sürdüğü yeraltı dünyasında dengeler değişirken, herkesin kendi oyununu sergilediği bu mücadelede aşk, ihanet ve sadakat sınırlarını zorlayacaktır.

EŞREF RÜYA OYUNCULARI

Eşref Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve daha birçok yetenekli isim bulunmaktadır.

EŞREF RÜYA GERÇEK HİKAYE Mİ?

Kanal D’nin iddialı dizisi Eşref Rüya, konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide yer alan karakterlerin gerçek hayattaki karşılıkları ise merak konusu. Özellikle Eşref karakterinin gerçek hayattaki yansıması izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Mafya ve aşk unsurlarının ön planda olduğu dizi tamamen kurgusal bir hikayeye dayanmaktadır.

EŞREF RÜYA GERÇEK Mİ, YOKSA KURGU MU?

Dizi, gerçek bir olaydan veya karakterden esinlenmeden tamamen senaristler Ethem Özışık ve Lokman Maral tarafından yazılmış kurgusal bir hikayeye dayanmaktadır. Suç dünyasında güçlenen bir adamın yaşadıkları ve geçmişiyle olan mücadelesi diziye temel oluşturuyor.

  • Kaynak: Haberler.com / Gündem

Related Posts

Taşımalı eğitimle engelli öğrencilerin okula erişim imkanı 20 kat arttı

Aile ve Sosyal Hizmetler ile Milli Eğitim bakanlıklarının 20 yıl önce başlattığı Taşımalı Eğitim Projesi sayesinde okula erişebilen engelli öğrenci sayısı yaklaşık 20 kat artarak 6 bin 901’den 133 bin 893’e ulaştı.

ÖSYM’nin 3 sınavına 13 bin 972 aday katılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı’nın hafta sonu düzenleyeceği 2025 Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (e-YÖKDİL 2025/1 İngilizce-Sosyal Bilimler), Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (e-YÖKDİL 2025/2 İngilizce-Sağlık Bilimleri) ve Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’na (YDUS 1’inci Dönem) 13 bin 972 aday katılacak.

TARİH BELLİ OLDU! Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İOKBS sonuçları nereden, nasıl sorgulanır?

Bursluluk Sınavı sonuçları bu yıl düzenlenen oturuma katılan adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. MEB İOKBS, 27 Nisan 2025 Pazar günü 824 yurt içi ve 2 yurt dışı sınav merkezinde, 3 bin 691 okul ve 55 bin 748 salonda gerçekleştirildi. Bu yıl sınava 1 milyon 23 bin 577 öğrenci başvurdu. 5, 6, 7, 8 ile hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf seviyelerinde her sene yapılan İOKBS merkezi sistemle aynı anda başlatılıp tek oturum şeklinde tamamlandı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda öğrencilere 80 soru yöneltildi ve 100 dakika süre tanındı. Sınav sonuçları ve puan durumu da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecek. Bursluluk Sınavı’nı kazanan öğrenciler için okula kayıt yaptırılan tarihi izleyen Ekim ayı başından itibaren ödemeler de yapılacak. Bursluluk sınavını kazanan ancak parasız yatılılığa yerleştirilen öğrenciler, 2684 sayılı İlköğretim ve Ortaöğretimde Parasız Yatılı veya Burslu Öğrenci Okutma ve Bunlara Yapılacak Sosyal

2025 İOKBS bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı? Bursluluk sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

İOKBS uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5, 6, 7, 8’inci sınıfla beraber hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yapılıyor. Peki, Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı? Bursluluk sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Şam’da ‘Türkiye-Suriye Üniversitesi’ kurulacak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar; Şam’da ‘Türkiye-Suriye Üniversitesi’ kurulacağını duyurdu.

Liselerde eğitim 3 yıla mı iniyor? Lise zorunlu eğitim süresi düşecek mi, kaç yıl olacak, liseler 3 sene mi olacak? Bakan Tekin önemli açıklamalarda bulundu!

Liselerde zorunlu eğitim süresinin kısaltılabileceği konusu gündemin öne çıkan konularından birisi oldu. Lise 3 yıla mı inecek? Sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in liselerde zorunlu eğitim süresinin 3 yıla düşürülebileceğine dair açıklamaları, öğrenciler, veliler ve eğitimciler arasında büyük yankı uyandırdı. 2012’den bu yana uygulanan 4+4+4 sisteminin son 4 yılı olan lise eğitimi, tartışmaların odağında. Bakan Tekin, lise süresinin kısaltılması ve mesleki eğitime erken yönlendirme gibi modellerin masada olduğunu belirtti. Peki, Liselerde eğitim süresi 3 yıla mı inecek? Zorunlu eğitim kısalacak mı, lise 3 sene mi olacak?